• Fresco
DC 5V USB Capacitate Baterie Tester / de Viață a Bateriei / Rezistența Internă Analizor

DC 5V USB Capacitate Baterie Tester / de Viață a Bateriei / Rezistența Internă Analizor

Buyers rating:
RON 59.52

Din mărfuri


Descrieri : măsurare Integrat moduri sunt disponibile în trei capacități :
1. Cei doi-line modul de lot - a tăiat curentul de descărcare, tensiunea bateriei de detectare a preveni instantanee linie pierderea impact în acest mod pentru test de sarcină reduce instantaneu (cateva milisecunde) tensiunea la borne, mai degrabă decât de încărcare de tensiune.
2. Două fire, modul continuu - folosit în principal ca un sistem electronic de test de sarcină de putere în acest mod pentru test de sarcină tensiunea la borne.
3. Profesionale cu patru fire modul de testare - cere cumpărătorului să cumpere program special cu precizie poate testa performanța bateriei în acest mod pentru testarea BV terminal tensiune diferențială.
Versiunea actuală are un independent RES-V (baterie internă - rezistență- tensiune de test) funcția! (Această caracteristică este utilă pentru testarea rezistența internă a bateriei convenționale de 20 m ohm, rezistenta scazuta a bateriei de alimentare nepotrivite)
Mai multe caracteristici de protecție includ : bateria invers, super-putere, ultra-tensiune, tensiune de alimentare anomalii.
Integrarea avansate de calcul, fără ajutorul unui calculator pot fi obținute direct de energie a bateriei (Wh) și de descărcare a bateriei de platou tensiune (V)!
Fiecare test de curent de 0,1-2.6 0.1-O pentru un stand orice ajustare, neted curent costul ridicat al căldurii MOS program, cu o zonă separată MOS liniară de curent circuit de monitorizare pentru a se asigura că întregul proces este absolut corectă.
Testul de intrare de tensiune a bateriei de până la 8.50 V, suport de 13 Baterii (incluse putere mobil) identifică automat cele mai operație simplă, trebuie doar să apăsați un buton pentru a porni automat de testare!
Cu funcția avansată meniul de setare, puteți transforma multe aspecte extensiile!
Toți parametrii sunt salvate automat, design de oprire automată funcție de memorie, pană la jumătatea distanței frică.
Parametri tehnici :
Tensiune de alimentare : DC 3.5-5.5 V (5 V MICRO USB) (dacă ai nevoie de 12 V micro USB versiune, pls spune-mi.)
Curent de lucru : mai puțin de 70m A
Maxim a bateriei tensiunea de intrare : 8.5 V
Curent de descărcare maxim de eroare : 1% + 2m A
Tensiunea maximă de eroare de măsurare : 1% -3 D
În general măsurători eroarea maximă : 0.1-0.2 2,5%, de 0,3-0,5 1,6%, de 0,6-1,0 1,2%, 1,1 a-2.6 1%.
Dimensiunea placii (cu excepția cupru picioare) : 97mm * 62mm * 38mm
Greutate (cupru picioare) : 47g
Notă : Sprijin pentru identificarea automată a tipului de baterie : 1.2 V Ni-MH, Ni-Cd baterie, baterii alcaline 1,5 V, 1.6 V reîncărcabilă nichel-zinc baterie, 1.8 V baterie cu Litiu (de exemplu L91), 2.0 V plumb-acid baterie, 2.4 V Nichel MH Ni-Cd baterie, 3.0 V baterie cu litiu, 3.2 V litiu fosfat de fier baterie 3.6 V Ni MH Nicd acumulator 3.6-3.7 V Litiu (polimer), acumulator, 3.8 V de înaltă tensiune baterie cu litiu (full tensiune de 4,35 V baterie cu Litiu), 4.0 V plumb-acid baterie, 5.0 V putere mobil (comoara de încărcare), 6.0 V plumb-acid baterie, 6.0 V Ni-MH, Ni-Cd baterie, 6.4 V litiu fosfat de fier grup dubla, 7.2-7.4 V dublu serie bateria cu litiu. Total treisprezece categorii (niveluri de tensiune) Total 17 de tipuri de baterii.
Vă rugăm să nu folosiți automat de identificare modul de testare plus față de cele de mai sus tipuri de baterii sau sursă de alimentare externă, cum ar fi, nu utilizați acel acumulator, încărcător și alte automate de identificare testul! Pentru a testa, opriți funcția de identificare automată, utilizați modul manual!
Pornire rapidă Instrucțiuni (implicit din fabrică) :
1.

Este mai mare decât informațiile

Nume De Brand:
Aoshike
DIY Consumabile:
Electrice
Tip:
De Uz Casnic Baterie Tester

Produse din categorie

Ceas nou Butonul de Celule 3v CR Baterie Volt Tester Checker
  • Fresco
Evaluări de compresori:

Ceas nou Butonul de Celule 3v CR Baterie Volt Tester Checker

Acest prodpoate verifica buton baterie de putereadapteze la trei tipuri de baterie : 7mm,10mm,20mm separatmaterial : plasticCuloare : galbenTensiune : 3 Vdimensiune : 10.3*3*3 cmTrei zone diferite : Atunci când indicatorul este în zona roșie, bateria este descărcată stație de putere și trebuie să fie înlocuit.Atunci când indicatorul este pe zona galbena, bateria este actual.Atunci când indicatorul este pe zona verde, bateria este plină.Pachetul include : 1 x Baterie checkerNotă : Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale...

RON 11.60