• Fresco
Nou 2015 produse pentru animale de Companie pisica consumabile pisica gulere pentru animale de companie ham pentru pisici design în formă de lanț de tracțiune a curelei cat coarda

Nou 2015 produse pentru animale de Companie pisica consumabile pisica gulere pentru animale de companie ham pentru pisici design în formă de lanț de tracțiune a curelei cat coarda

Buyers rating:
-4 % RON 38.00
RON 39.60

Din mărfuri


Produs introducere : special Concepute pentru pisica la pisica corp, experiență mai confortabilă, în formă de piept strapdesign, nu le la pisică, în acord cu inginerie mecanică design, și piața în general, nu este la fel ca centura de tracțiune.
Confortul material nailon, netedă și fermă, fără nici un disconfort după punerea pe, circula liber.
Memento cald : lățime De bandă de aproximativ 1 cm , lungimea de 110cm frânghie , fără design de gaura , pisici Dimensiune sau se Potrivesc Probleme : dimensiunile sunt ilustrate cu masuratori specifice în specificațiile detaliate. Vă rugăm să verificați caietul de sarcini înainte de a plasa o comanda. În mod normal admisibil diferențe în dimensiuni sunt aproximativ 0,5 cm de măsurare. Dacă veți găsi dimensiunea de produse care nu ti se potrivesc, ne puteti contacta direct. toate pot fi utilizați. .
Dimensiunea sau se Potrivesc Probleme : dimensiunile sunt ilustrate cu masuratori specifice în specificațiile detaliate. Vă rugăm să verificați caietul de sarcini înainte de a plasa o comanda. În mod normal admisibil diferențe în dimensiuni sunt aproximativ 0,5 cm de măsurare. Dacă veți găsi dimensiunea de produse care nu ti se potrivesc, ne puteti contacta direct.
Culoare Nepotrivire : Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea.

Este mai mare decât informațiile

culoare:
Negru, Rosu, Albastru, Violet
Dimensiune:
for bust within 36cm
Tip:
Pisici
Material:
Nailon
Caracteristică:
Separatiste
Decor:
Lese

Produse din categorie