• Fresco
acasă spa Manual de Ulei Esențial pur Difuzor, 2018 Favorite de nebulizare difuzor ulei difuzor fără apă, fără căldură,

acasă spa Manual de Ulei Esențial pur Difuzor, 2018 Favorite de nebulizare difuzor ulei difuzor fără apă, fără căldură,

Buyers rating:
RON 231.96

Din mărfuri


12buc/cutie
ambalare : 27cm*17.4 cm*9.4 cm/buc
cutie de carton dimensiune : 58*33*38cm/cutie
greutate : 0,8 kg/buc 10.5 kg/cutie
baza : închis, cu cereale, cereale lumină bază
sticla : cu formă diferită
timer : 2 minute, 1 minute, după 2 ore, aparatul se va opri automat.
în mod implicit vom trimite bunuri cu timer si cu lumini.
principiul de lucru
Vitamine in aer ioni negativi uleiuri esențiale parfumate nebulize difuzor
1. Internaționale aromatherapist este incontestabil mai mare eficacitate a extins-Xiang Yi
Utilizarea directă a 100% pure uleiuri esentiale naturale, aroma terapie, pentru a obține un efect maxim, astfel încât organismul este tractul respirator, pielea și alte organe .. și mai ușor de a absorbi ulei-eficacitate, Europa și Statele Unite ale americii aromatherapist și de necontestat Piept Medici, Asociația Britanică de Aromoterapie (IFA ) și Asociația Europeană de Organizare Ecologice (ECO-CERT) a recunoscut.
2. Se distribuie uniform pe cel mai complet ulei esential de echipamente
Oscilant gaz de atomizare, folosind principiul de uleiuri esentiale pure rapid în sute de milioane de particule moleculare de oscilație, în timp ce aerul prin convecție, uniform răspândite în aer. (Principiul lui Bernoulli hidrodinamica lege)
3. Difuzor dispozitiv generează ioni negativi
Oscilație de ulei esențial de molecule în micro-particule de mare viteză și de frecarea cu aerul, astfel, formarea de concentrații ridicate de ioni negativi, în mod eficient și în aer, încărcate pozitiv factori nocivi. (Efect Lenard : cascada spray efect)
4. Fără apă, fără încălzire, uleiuri esențiale pure mențin activitatea de
Oscilație la temperatura camerei, proliferarea complet căldură, fără apă, este, într-adevăr, pentru a menține planta originală material cu compuși de activitate fizică.
5. Uleiuri esențiale pentru a juca cele mai complete efect, astfel încât corpul uman o absorbție mai completă de uleiuri esențiale
Sute de milioane de particule într-un ulei esențial pur molecule răspândite în aer de către sistemul respirator uman, porii pielii, dar, de asemenea, acces rapid la corpul uman, astfel încât organismul de energie și mai eficient la uleiuri esențiale pentru a finaliza misiunea ulei esential de molecule H2 O, CO2, cu corpul uman, pielea, plămânii, sudoare, urină, corpul circulație, corpul.
6. Xiang mai de durată efect de expansiune
Se distribuie uniform în ulei de particule din molecule de aer, în mod natural adsorbit pe mobilier, podele, pereti, un alt ton încet volatile, extinderea tămâie efect mai bun, și de lungă durată pentru un plin de utilizarea de uleiuri esențiale pentru cele mai extreme.
7. Nici o pierdere de conținutul de oxigen din aerul din interior
Pentru că nu arde, nu va fi în aer de epuizarea oxigenului, în timp ce distrugerea de calitate a aerului.
Transport Maritim (Foarte Important)
1. Dacă alegeți EMS, uneori, ne va face livrarea prin DHL,UPS,Fedex,TNT,SF Express, Singapore Post, în funcție de situația reală. Vă rugăm să confirmați că puteți accepta acest lucru înainte de a cumpăra.
2. Dacă alegeți DHL, uneori, ne va face livrarea de către EMS,UPS,Fedex,TNT,SF Express, Singapore Post, în funcție de situația reală. Vă rugăm să confirmați că puteți accepta acest lucru înainte de a cumpăra.
3. Dacă alegeți Fedex, uneori, ne va face livrarea de către EMS,DHL,UPS,TNT,SF Express, Singapore Post, în funcție de situația reală.

Este mai mare decât informațiile

Tip:
Odorizante
Funcția:
Aer Răcoritoare
Odorizant De Utilizare:
Masina
Forma:
lichid
Caracteristică:
Eco-Friendly
Numărul De Model:
mf6300
is_customized:
Yes

Produse din categorie

acasă SPA parfum de uleiuri esențiale nebulizator difuzor de aroma difuzor Aromaterapie instrument, top 10 cel Mai bun Ulei de Difuzoare 2018
  • Fresco
Evaluări de compresori:

acasă SPA parfum de uleiuri esențiale nebulizator difuzor de aroma difuzor Aromaterapie instrument, top 10 cel Mai bun Ulei de Difuzoare 2018

12buc / cutieambalare : 27cm*17.4 cm*9.4 cm / buccutie de carton dimensiune : 58*33*38cm / cutiegreutate : 0,8 kg / buc 10.5 kg / cutiebaza : închis, cu cereale, cereale lumină bazăsticla : cu formă diferitătimer : 2 minute, 1 minute, după 2 ore, aparatul se va opri automat.în mod implicit vom trimite bunuri cu timer si cu lumini.principiul de lucruVitamine in aer ioni negativi uleiuri esențiale parfumate nebulize difuzor1...

RON 231.96